De Carns Selectes Pilar a La Paradeta

1 2

La nostra història comença l’any 1990, quan la Pilar, amb el suport d’en Joaquim, obre una petita parada a la plaça del mercat d’Argentona. Aquella il·lusió inicial es va convertir en un projecte de vida, ple de compromís, bon producte i tracte proper.

Amb els anys ens vam traslladar a Cal Domingo Ros (o com molts el coneixen com a Can Talla Ossos). El que va començar com una paradeta va créixer amb l’ajuda d’un equip fidel i estimat. Més tard hi vam sumar un obrador familiar, on elaboràvem les nostres pròpies botifarres i embotits, sempre amb producte local i receptes tradicionals.

L’any passat, la Pilar —la meva mare— es va jubilar, i vaig decidir continuar aquest projecte que forma part de la nostra família i del nostre poble, amb la il·lusió de continuar oferint cuina de tota la vida. Va ser llavors quan vam fer un pas endavant: vam renovar el nom i la imatge, i ens vam traslladar a un nou local. Naixia La Paradeta, amb el mateix esperit de sempre però amb una mirada nova.

 Avui, som un equip apassionat per la cuina de mercat, els productes de qualitat i el tracte proper.

Gràcies a totes les persones que ens heu acompanyat en aquest camí. Aquesta història continua viva gràcies a vosaltres.

Gràcies a en Joaquim, la Rosa i la Carme, que van ser-hi des dels inicis, la Roser, la Mercè, la Montse, la María José, la Cèlia i la Tània. I, per descomptat, a la Pilar, el meu pare Isidre i el Jordi, que han fet possible que aquest projecte sigui molt més que una botiga. Gràcies per l’esforç, la dedicació i l’estima que heu posat en cada pas. Aquesta història és també vostra.